meer info

DSC_0124Hallo! Ik ben Renate, het gezicht achter RenateRebecca. Wat leuk dat je interesse hebt in mijn werk. Fotograferen is al jaren mijn grote liefde en uitlaatklep, en recent heb ik de sprong gewaagd en toegegeven aan één van mijn dromen: hier ook ‘echt’ werk van maken!

Omdat ik zo graag áchter de lens sta, zijn er verrassend weinig foto’s van mijzelf. Daarom moeten we het hier doen met een reflectie :)

 

Fotografie gaat voor mij om beelden die je aanspreken, je uitdagen en je aandacht vasthouden, omdat je nog even, nog even langer wil kijken. Die kostbare kleine momenten van een blik, of een kleine aanraking tussen ouders en kinderen, geliefden, of vrienden leg ik graag vast. Als ik geen mensen fotografeer, let ik graag op het lijnenspel, of juist reflecties.

 

Verdere informatie:

Inhuren. Het is mogelijk mij in te huren voor een shoot. Dit kan een leuke shoot met je lief zijn, of juist mooie portretten voor je bedrijf. Ook maak ik met plezier promotiefoto’s voor musea, dierentuinen, of andere mooie plekken. Neus gerust even rond in mijn portfolio, om te zien wat voor werk ik lever. Als je mij wil inhuren, vul dan het contactformulier in, dan neem ik contact met je op!

Werk kopen. Als je op deze site een foto tegenkomt die je raakt of aanspreekt, dan is het vaak mogelijk die op posterformaat te kopen. Kijk eerst even in de online shop, of het beeld dat je zoekt daarbij zit. Zo niet, voel je dan vrij om me een berichtje te sturen via het contactformulier, dan kan ik kijken of ik het beeld beschikbaar kan maken voor je.

Copyright informatie. Alle foto’s op deze website zijn door mij, renaterebecca, gemaakt, tenzij expliciet anders vermeld. Gebruik van deze foto’s is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming.